Marketing in de kinderopvang en het onderwijs

Wat is jouw verhaal?

'Daar moet ik zijn!' Dat moeten ouders denken als ze kennismaken met jouw kinderopvang of school. Maar waarom kiest een ouder voor jouw organisatie kiezen? Waarom blijven ze? Waarin ben je onderscheidend? Veel vragen waar we samen het antwoord op gaan vinden. 

Hoe we de marketing op jouw locatie kunnen aanpakken bespreken we wanneer we met elkaar aan tafel zitten. Want ook ik moet jou eerst leren kennen en een gevoel krijgen bij jouw bedrijf. Samen gaan we aan de slag met bijvoorbeeld je website, social media, onweerstaanbare offertes of andere uitgaven zoals een nieuwsbrief of magazine. Ook neem ik je mee in de reis die ouders maken, de zogenoemde 'Customer Journey'. Door de juiste communicatiekeuzes inspireren we ouders en zorgen we er samen voor dat ze voor jouw organisatie kiezen.  

'Ik kan niet wachten!'
En niet alleen ik... ook ouders zijn benieuwd naar wat jij te vertellen hebt! Misschien weet je wel waarom ouders voor jouw organisatie moeten kiezen maar hoe zie je dit ook concreet terug in de praktijk? Hoe maken jullie dat verschil?

Zo sprak ik met een manager binnen de kinderopvang die bewust ervoor kiest om ouders geen klant te laten zijn maar 'fans' en waar er ruimte is voor veel persoonlijke aandacht en ouderbetrokkenheid.

Nooit een tweede kans voor een eerste indruk
Voor nieuwe klanten geldt dat je nooit een tweede kans krijgt voor een eerste indruk en ook het werven van nieuwe medewerkers moet je direct goed doen. Ik word blij als ik hoor dat er pedagogisch professionals in de rij staan om te solliciteren (het is echt mogelijk!) en er gekozen wordt voor eigenaarschap voor coaching vanaf de eerste dag. Hoe dat precies zit? Dat vertel ik graag met een kop thee.

Ik help je graag bij het ontwikkelen van de juiste marketingstrategie. Eentje die jouw organisatieverhaal vertelt! Neem contact met mij op om verder door te praten. Ik geef antwoord op marketing- en communicatievraagstukken en jij krijgt meer ruimte in je agenda: laat de maandag maar weer beginnen!

‘Nieuwe professionals werven? Kies voor een vacature video, vlog of reel'

TOP