meer coaching en training

"Tevreden mensen doen hun best, bevlogen mensen maken het verschil.' Deze quote komt uit het boek: 'De kunst van leren en werken' van EMC Performance. Wij redigeerden dit boek met het belangrijke thema 'Werkgeluk'.

Aandacht voor mensen

meersocial werkt vanuit de visie dat communicatie van binnenuit komt. Met aandacht voor de mensen groeit het werkplezier en de motivatie. Ook weten wij dat goede communicatie vaak hoog in het vaandel staat binnen organisaties, maar dat ondersteuning (en tijd!) welkom is. meersocial adviseert en/of coacht bij (open) communicatie binnen jouw kinderopvang, school of andere organisatie die werkt met en voor mensen.

We werken op een persoonlijke en betrouwbare manier en denken in mogelijkheden en oplossingen, het zogeheten omdenken. Onmisbaar is een goede relatie: 'meer samen met meersocial'. En, wanneer de interne communicatie verbeterd en helder is, is het tijd om jouw organisatie met de juiste boodschap en de juiste mensen aan de buitenwereld te laten zien! 

Samen doorpraten over de mogelijkheden van coaching en advies op het gebied van interne en externe communicatie? Neem contact met ons op.