Kinderopvang en onderwijs

In tijden van de Coranacrisis deelt meersocial positieve tips voor kinderopvang en onderwijs. Doe je mee?

 

Printscreen video 2020

 

 

 

GelukspoppetjesGelukspoppetje
Een kaartje of een ander kleinigheidje per post is in tijden van de Coronacrisis extra fijn om te versturen en te ontvangen. Daarom deelt meersocial deze 'gelukspoppetjes kleurplaat' uit het boekje 'De gelukkige PM'er' (KindVak 2020). Deze poppetjes zijn ook te delen via Instagram en Facebook. Post ze ook op jouw social media of website, zo kunnen we iedereen blij maken met een gelukspoppetje want we kunnen wel een beetje extra geluk gebruiken. Doe je mee?

 

meersocial voor kinderopvang en onderwijs
Communicatie start van binnenuit! Het begint bij jou en je team. Wanneer jouw medewerkers met plezier naar hun werk gaan, open (durven te) communiceren en begrijpen waar de organisatie voor staat dan gaat de communicatie naar buiten gemakkelijker en beter.

Een ingewikkelde visie die door het management zelfs moeilijk uit te leggen is? Werkplezier dat onder druk is komen te staan door personeelstekort en hoeveelheid werk? Een start gemaakt met social media maar door tijdsgebrek het team onvoldoende betrokken? Een website die voor jou als manager ook een doolhof is geworden? Tijd voor 'meer social'! Door middel van onze training en/of coaching wordt jouw organisatie weer van het hele team.

Trainingen
Voor iedere training geldt dat we met elkaar kijken naar ieders talenten, waardoor het werkplezier groeit. Een overzicht van onze trainingen:

"Jouw content online"
Waarom online communicatie? Wat zijn de doelstellingen van jouw organisatie? Wat vertel je precies en tegen wie? Welke social media kanalen passen bij jouw organisatie en welke content past hierbij? De training "Jouw content online" is interactief met verschillende werkvormen. Na deze training is iedereen op de hoogte van het belang van online content voor de organisatie, wat de deelnemers hierin kunnen betekenen en het belangrijkste: men gaat online content leuk vinden! Daarnaast gaan we (opnieuw) kijken naar de doelgroep en doelen. Een training voor teams die aan de slag gaan met online communicatie of dit al doen maar willen (blijven) ontwikkelen.

"Communicatie komt van binnenuit: straal het uit!"
Deze training gaat over vertrouwen, samenwerking en communicatie. Hoe krijg je inzicht in elkaars talenten? Hoe ga je zo goed mogelijk om met organisatieveranderingen? Hoe communiceer je van binnen naar buiten? Wat zeg je nu precies als organisatie? En tegen wie vertel je dit? Een interactieve training over communicatie en talenten met als doel het team in haar kracht te laten staan waarbij het werkplezier groeit.

"Van rondleiding tot visitekaartje"
Er bestaat geen tweede kans voor een eerste indruk! Een training over klantenbinding en marketing. Want: hoe weten ouders jouw school of kinderopvang te vinden? Welke rol speelt het team bij klantenbinding? Hoe zorg je dat iedereen zich welkom voelt, voor jouw organisatie kiest en gebonden wilt blijven, zowel de klant als de medewerker? Deze training is speciaal ontwikkeld voor teams in de kinderopvang en het onderwijs.

 "De Dag van de Leerkracht en Pedagogisch Medewerker"
Wat doet waardering met een team? Hoe zorg je ervoor dat waardering altijd aanwezig is, ondanks de drukte van de dag en het tekort van leraren en pedagogisch medewerkers? Een training over werkgeluk, minder uitval en een groeiende betrokkenheid en is ontwikkeld voor de kinderopvang en het onderwijs.

Jouw team, het visitekaartje

We brengen jouw organisatie naar een hoger (communicatie)niveau waarbij het onderlinge vertrouwen groeit, en daarbij ook de verantwoordelijkheid van iedere medewerker. 'Jouw organisatie' verandert in 'Onze organisatie'. Wat er dan gebeurt? Iedere medewerker wordt het visitekaartje van jouw bedrijf. Het juiste moment om naar de externe communicatie te kijken. Wat wil jij daadwerkelijk vertellen aan jouw doelgroep? Wie is jouw doelgroep eigenlijk exact? Jouw externe klanten zijn namelijk onderdeel van jouw cirkel. Met elkaar werken we aan de juiste richting en vertellen we jouw unieke verhaal! Meer weten? Contact ons en we komen graag langs.

 

Cover flyer trainingen meersocial