overige organisaties

Communicatie start van binnenuit. Het begint bij jou en je team! Wanneer jouw medewerkers met plezier naar hun werk gaan, open (durven te) communiceren en begrijpen waar de organisatie voor staat dan gaat de communicatie naar buiten gemakkelijker en beter. Een ingewikkelde visie die door het management zelfs moeilijk uit te leggen is? Een start gemaakt met social media maar het team heeft geen informatie over de doelstellingen? Een website die voor jou als manager ook een doolhof is geworden? Voor iedere medewerker zal de externe communicatie dan ook een grote uitdaging zijn. Door middel van een training en/of coaching door meersocial wordt jouw organisatie van het hele team.

Cover flyer trainingen meersocial

Trainingen
Voor iedere training geldt dat we met elkaar kijken naar ieders talenten, waardoor het werkplezier groeit. Een overzicht van onze trainingen:

"Jouw content online"
Waarom online communicatie? Wat zijn de doelstellingen van jouw organisatie? Wat vertel je precies en tegen wie? Welke social media kanalen passen bij jouw organisatie en welke content past hierbij? De training "Jouw content online" is interactief met verschillende werkvormen. Na deze training is iedereen op de hoogte van het belang van online content voor de organisatie, wat de deelnemers hierin kunnen betekenen en het belangrijkste: men gaat online content leuk vinden! Daarnaast gaan we (opnieuw) kijken naar de doelgroep en doelen. Een training voor teams die aan de slag gaan met online communicatie of dit al doen maar willen (blijven) ontwikkelen.

"Communicatie komt van binnenuit: straal het uit!"
Deze training gaat over vertrouwen, samenwerking en communicatie. Hoe krijg je inzicht in elkaars talenten? Hoe ga je zo goed mogelijk om met organisatieveranderingen? Hoe communiceer je van binnen naar buiten? Wat zeg je nu precies als organisatie? En tegen wie vertel je dit? Een interactieve training over communicatie en talenten met als doel het team in haar kracht te laten staan waarbij het werkplezier groeit.

Jouw team, het visitekaartje

We brengen jouw organisatie naar een hoger (communicatie)niveau waarbij het onderlinge vertrouwen groeit, en daarbij ook de verantwoordelijkheid van iedere medewerker. 'Jouw organisatie' verandert in 'Onze organisatie'. Wat er dan gebeurt? Iedere medewerker wordt het visitekaartje van jouw bedrijf. Het juiste moment om naar de externe communicatie te kijken. Wat wil jij daadwerkelijk vertellen aan jouw doelgroep? Wie is jouw doelgroep eigenlijk exact? Jouw externe klanten zijn namelijk onderdeel van jouw cirkel. Met elkaar werken we aan de juiste richting en vertellen we jouw unieke verhaal! Meer weten? Contact ons en we komen graag langs.