anderen over meersocial

Wendy Maud Fem 118 2Wendy Meerbeek, oprichtster meersocial, werkte voor verschillende opdrachtgevers en werkgevers. Anderen vertellen:

Paul Schmidt - bestuursvoorzitter Stichting Kinderopvang De Harlekijn
"Wendy is een leidinggevende / professional die oog heeft voor mens en resultaat. Als eindverantwoordelijk voor de kinderopvangorganisatie heeft zij het team naar een hoger plan gebracht. Door haar leiderschap is het (onderling) vertrouwen in het team toegenomen, pakken mensen meer verantwoordelijkheid en zijn de beoogde resultaten behaald. Daarnaast is Wendy ook gewoon een leuk mens om mee samen te werken."    

Werner van Katwijk - directeur Ouders van Waarde
"Wendy maakt hoge verwachtingen waar. Ze beheerst met gemak een aantal ingewikkelde portefeuilles tegelijk. Uiteenlopend van de marketingstrategie, het ontwikkelen van producten tot het technische beheer van de website, CRM en webshop. Een prettige persoonlijkheid en loyale collega."

Paul Aartsen - directeur EMC Performance
"De momenten dat ik met Wendy in overleg heb gezeten, waren voor mij waardevol. Ze is echt een goede marketingprofessional: ze doet dingen goed en doet het ook graag goed voor de ander."


Saskia Hankins - eindredacteur Ouders & COO Magazine
"Ik heb vijf jaar samengewerkt met Wendy. Ze is gedreven, gemotiveerd en inspirerend, met wiens inzet het gelukt is het bereik als ouderorganisatie en de oplage van het OUDERS & COO Magazine flink te verhogen (50.000 exemplaren). Ze heeft inzicht in de behoefte van de doelgroep en het benutten van communicatie- en marketingmogelijkheden. Ze is een kei in organiseren, het opzetten van goed doordachte communicatie- en marketingplannen en onderzoek. Ze is ook sterk in de uitvoering, redactioneel (het schrijven van artikelen, web- en promotieteksten) maar ook advertentie- acquisitie en het opzetten van een website. Daarnaast heeft ze goede coachingsvaardigheden."


Sandra Hodde - Graphic Designer Allround Styling
"Om mijn klanten een nog betere service te bieden kan ik de geschreven content door meersocial zeer goed gebruiken bij mijn visuele communicatie. Ze bewaakt de kwaliteiten en kernwaarden voor de briefing en zorgt ervoor dat de content op de juiste manier verbonden wordt met de doelgroep. Door onze samenwerking worden tekst en beeld optimaal op elkaar afgestemd."

Anke Vonk - marketingmanager SBI
"Wendy is een enthousiast, deskundig en georganiseerd persoon. In haar werk als marketingprofessional denkt ze vooruit; ze heeft brede kennis en ervaring van het marketingvak, zowel online als offline. Wendy ziet kansen en mogelijkheden en werkt graag samen met anderen om die te verzilveren. Ik heb met veel plezier met Wendy in het team gewerkt. Ze houdt je scherp, en ze heeft oog voor detail. Ze houdt altijd het overzicht van waar ze mee bezig is en komt haar afspraken na."

Marjon Franssen - oprichtster Mama to the Max
"De eerste blog die Wendy aanleverde zorgde direct voor een 'klik' tussen Mama to the Max (www.mamatothemax.nl) & Tweelingmama (www.tweelingmama.com) maar ook met onze lezers! 1086 unieke bezoekers op 1 dag, een groot succes! Ondanks de 150 inzendingen op onze bloggersteam oproep, heb ik Wendy zelf gevraagd om als vaste blogger voor Mama to the Max aan de slag te gaan. Een mooie samenwerking is van start gegaan. 

Ineke van Huuksloot - oprichtster Doingoood
"Wendy is doortastend, communicatief zeer vaardig, betrokken en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is een heel prettig persoon om mee samen te werken en zij beschikt over veel relevante en actuele vakkennis op het gebied van (online) marketing en communicatie."

Anderson Bongo - owner Bongo Safari
"Wendy is a lady full of marketing ideas and she is down to earth. She is always creative and full of new ideas."