meer online content

"Het gaat om meer dan alleen maar zo veel mogelijk 'likes' of volgers. Het krijgt pas inhoud als ze je gaan volgen, als ze je informatie delen en/of erop reageren. Het gaat om de interactie." (Uit het boek: 'Niemand is belangrijker dan het team').

Social media biedt jouw organisatie kansen. Het draait hierbij om goede content: wat is jouw verhaal? Welke informatie wil je overbrengen aan je doelgroep en belangrijk: wat is jouw toegevoegde waarde? En niet alleen op social media, ook op jouw website en in digitale uitgaven. Digitale middelen kunnen namelijk niet meer worden weggedacht, maar welke past bij jouw bedrijf?

Wij van meersocial leren het verhaal van jouw bedrijf en mensen graag kennen. Samen bepalen we je doelstellingen, doen we onderzoek en daarna kunnen we aan de slag! Soms net even van de andere kant bekeken maar altijd in de juiste richting. Wij zorgen ervoor dat de tekst qua stijl en inhoud bij jouw organisatie past en gericht is op jouw doelgroep. Zo maak je als organisatie een bewuste, juiste keuze en maken we de cirkel rond: we vertellen samen jouw unieke verhaal!

Een extra service die wij bieden: meersocial denkt met je mee over de vormgeving en uitstraling van de website, nieuwsbrief, social media of advertenties. Dit doen wij in samenwerking met vormgevers.

Nog meer uit jouw online content halen? Contact ons voor een afspraak. Samen bouwen we aan jouw bedrijf en/of merk.