'Jij bent zoveel meer dan genoeg'

Hoi! Ik ben Wendy Meerbeek, onderneemster sinds 2014. Ik werk voor en met mensen en organisaties die willen (blijven) groeien door middel van de juiste marketing of inspirerende training/coaching. Hierbij halen we eruit wat erin zit en staan jij en ik nooit stil.

In ontwikkeling blijven dus, ook dat doen we samen. Ik leer namelijk iedere dag en mijn ruime werkervaring als marketing- en communicatieprofessional en manager neem ik mee in de uitvoering van verschillende projecten.

Het verschil maken
Samen werken we van binnenuit (intern) naar buiten (extern). Want: wanneer jouw team de organisatie begrijpt en er lol in heeft, werkt iedereen beter. En dat is fijn, want deze medewerkers maken het verschil.

'Ik ben ervan overtuigd dat als communicatie van binnenuit komt, dat je het dan nog beter kan uitstralen!'

Waar ik nog meer blij van word? Van de vrijheid als ZZP'er waardoor ik werk goed kan combineren met het thuisfront. Dus: 's ochtends rustig opstaan met mijn meiden van zeven jaar die ik iedere ochtend zelf naar school kan brengen. En daarna lekker aan de slag met het ontwikkelen van content, op pad gaan voor afspraken met opdrachtgevers of het geven van trainingen en coaching. Iedere dag is anders, wat ik ook erg fijn vind. En natuurlijk word ik happy van mijn familie en vrienden, drankjes en hapjes, reizen en zomers weer.

Eigenlijk sta ik thuis dus ook nooit stil en daarom werk ik het liefste met mensen en organisaties die willen blijven leren en investeren: die alles uit zichzelf en het team willen halen. Doe je mee?

Meer over mij weten of interesse in een samenwerking? Neem contact met mij op door een mail te sturen naar wendy@meersocial.nl of telefonisch via 06-46128600.

Hier ben ik trots op (en op nog veel meer)

Review

Heldere communicatie

5,0 score
22 augustus 2022

Sinds Wendy betrokken is bij de marketing & communicatie van Van Vliet Duurzaamhout, is alles op dat vlak naar een hoger niveau van professionaliteit gebracht. Ze heeft gezorgd voor een goed plan als uitgangspunt, heldere communicatie en een goede structuur. Zowel intern als extern heeft ze een goede bijdrage geleverd aan de groei en positionering van de organisatie. Daarnaast is ze een heel fijn mens!

Hans de Vries

Creatieve redacteur

5,0 score
15 februari 2021

Wendy werkt sinds een half jaar als redacteur voor KindVak Magazine en daar ben ik blij mee! Ze heeft goeie, creatieve ideeën over het magazine, thema’s die we kunnen aansnijden en haar artikelen worden goed gewaardeerd.

Gerbrig Reitsma

De juiste content

5,0 score
17 december 2020

Om mijn klanten een nog betere service te bieden kan ik de geschreven content door meersocial zeer goed gebruiken bij mijn visuele communicatie. Ze bewaakt de kwaliteiten en kernwaarden voor de briefing en zorgt ervoor dat de content op de juiste manier verbonden wordt met de doelgroep. Door onze samenwerking worden tekst en beeld optimaal op elkaar afgestemd.

Sandra Hodde, Graphic Designer Allround Styling

Een aanrader

4,0 score
1 oktober 2020

We zijn heel tevreden met onze vernieuwde website. Samenwerken met Wendy is een makkie!
Wendy is creatief en communicatief heel vaardig. Gebruik maken van de diensten van meersocial is echt een aanrader!

Nancy Bekkers, manager Kinderopvang de Harlekijn

Oog voor mens en resultaat

4,0 score
20 januari 2020

Wendy is een leidinggevende / professional die oog heeft voor mens en resultaat. Als eindverantwoordelijk voor de kinderopvangorganisatie heeft zij het team naar een hoger plan gebracht. Door haar leiderschap is het (onderling) vertrouwen in het team toegenomen, pakken mensen meer verantwoordelijkheid en zijn de beoogde resultaten behaald. Daarnaast is Wendy ook gewoon een leuk mens om mee samen te werken.

Paul Schmidt, bestuursvoorzitter Stichting Kinderopvang De Harlekijn
TOP