Training & coaching

'Duurzame relaties door de juiste communicatie'

Met aandacht voor en contact met mensen groeit het werkplezier, de motivatie en het aantal klanten! Iets wat we vaak wel weten maar door de drukte van de dag niet aan toe komen. Ik kom je graag helpen. Door te investeren in de interne en externe communicatie zullen duurzame relaties ontstaan en het team zal werkdruk steeds meer als werkgeluk ervaren. Met als resultaat:

  • een bevlogen team;
  • groeiende betrokkenheid;
  • zelfsturing & verantwoordelijkheid;
  • duurzame relaties met klanten;
  • iedere maandag weer zin om aan het werk te gaan!

‘Interactie met mensen is belangrijk om je goed te voelen'

Omdenken met meersocial
Op een persoonlijke en betrouwbare manier ga ik samen met professionals aan de slag met de communicatie van de organisatie. We kijken naar mogelijkheden en oplossingen, het zogeheten omdenken. We gaan altijd voor een stapje ‘meer’ want... tevreden mensen doen hun best, bevlogen mensen maken het verschil! We werken samen waarbij een goede klik onmisbaar is: ‘meer samen met meersocial’.

Ben jij werkzaam in een organisatie die werken met en voor mensen en wil jij inzetten op je marketing en communicatie? Graag kom ik langs om jouw wensen te bespreken. Neem contact met mij op via wendy@meersocial.nl of telefonisch via 06-46128600.

Werkzaam in de kinderopvang? Ik bied een aantal specifieke trainingen aan voor teams in de opvang.

Speciaal trainingsaanbod kinderopvang

Talenten zien en benutten waardoor werkplezier groeit!
TOP