Communicatie & coaching

Voor de kinderopvang

Als voormalig manager binnen de kinderopvang weet ik hoe belangrijk het is om te kijken naar ieders talenten. Niet alleen van de kinderen maar juist ook van het team. Dat is ook wat we tijdens de trainingen en inspiratiebijeenkomsten doen. Door talenten te zien en te benutten groeit het werkplezier. Een overzicht van de meersocial trainingen:

  • 'Dag bescheidenheid, hallo zichtbaarheid!' - over online communicatie
  • De Dag van de pedagogisch medewerker - over werkplezier
  • Van rondleiding tot visitekaartje - over klantenbinding en marketing

Bovenstaande trainingen worden op maat gegeven want iedere kinderopvang is uniek

De juiste 'flow' op de werkvloer
Samen brengen we de kinderopvang naar een hoger (communicatie)niveau waarbij het onderlinge vertrouwen groeit, en de verantwoordelijkheid van iedere pedagogisch medewerker. 'Jouw opvang' verandert in 'onze opvang'. Wat er dan gebeurt? Iedere medewerker ervaart werkplezier en wordt het visitekaartje van de kinderopvang. Bescheidenheid maakt plaats voor zichtbaarheid van het gehele team en ik help jullie graag om deze ‘flow’ vast te houden. We werken van intern naar extern, want: communicatie begint van binnenuit!

Verder doorpraten over mogelijkheden en kosten van de trainingen of coaching? Neem vrijblijvend contact met mij op via wendy@meersocial.nl of telefonisch via 06 46 12 86 00. Ik ontmoet je graag. Ook kan ik je ondersteunen of adviseren bij de marketing en communicatie van jouw kinderopvang. Hier vind je meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen.

TOP